Contact

Eigenwijs 2015Heeft u zin om een repetitie bij te wonen?
We repeteren elke woensdag van 20.15 tot 22.15 uur in Gemeenschapshuis Maagdenberg op de Maagdenbergweg 27 in Venlo.
Neem voor de zekerheid vooraf contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie:
Dick Kappert, voorzitter: telefoon 06 - 24 194 236

Voorzitter
Dick Kappert
E-mail: voorzitter@cabaletta.nl
Telefoon: 06 - 24 194 236

Secretaris
Margo Beurskens-Linssen
Maasstraat 78
5935 AM Steyl
E-mail: secretaris@cabaletta.nl
Telefoon: 077 - 374 06 02

Penningmeester
Ria Dekkers
IBAN NL41 INGB 0001 7379 10

Overige bestuursleden
Maarten Bogaard
 
 

Muziekcommissie
Irene Meeuvis
Ingrid Schalkwijk
Dick Kappert
Els Belgers
 

Webmaster
Margo Beurskens-Linssen
E-mail: webmaster@cabaletta.nl


Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 40 166 181

Uw toegang tot het ledenportaal

Uw privacy

coffeeBij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend en zo mogelijk de site of e-mail van herkomst. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, maar alleen om de navigatie en bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browserinstellingen.

E-mailadressen

Wij bewaren en gebruiken uitsluitend e-mail adressen die rechtstreeks aan ons worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt. Wij gebruiken een e-mail adres alleen waarvoor dit aan ons is opgegeven en voor zover daarvoor ook toestemming is verleend. Deze toestemming is te allen tijde weer in te trekken via onze site of door dit op een andere wijze aan ons mee te delen. Wij verstrekken nooit e-mail adressen aan derden t.b.v. commerciële doeleinden.
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.

Reageren

In het geval dat wij uw informatie willen gaan gebruiken voor doeleinden, die (nog) niet zijn voorzien in dit privacybeleid, zullen wij dit vooraf meedelen, zodat u uw toestemming hieraan kunt onthouden. Op verzoek verlenen wij aan u toegang tot alle informatie die wij van u vasthouden en bieden wij u de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.
U kunt reageren door een e-mail te versturen naar het secretariaat.